Cup-exit før det har begynt

Postet av Ottestad IL - Fotball den 5. Apr 2018

Det ble både seint og spennende da Kløfta tok seg til cupens 1. runde.

Etter 90 minutter viste resultattavla (neida, vi har ikke det på Hias) 1-1.

Dermed måtte lagene ut i ekstraomganger. Tidlig i den andre scoret Remi Rød for Kløfta og sendte dermed Ottestad ut.

Laget: Vebjørn Strandlie - Henning Lie, Dima Yampolskyy, Mats Brenden, Amund Rossvoll (Rick Peo Andersen fra 90.) - Jonas Løkken (Herman Roseth fra 43.), Erik Hulleberg (Jardar Kokkvoll fra 96.), Ole Marius Hansen, Marcus de Flon - Lars Palfi, André Brendryen.

Mål: 0-1 Christoffer Haugen Skiaker (40), 1-1 Lars Palfi (73), 1-2 Remi Christoffer Rød (108).

1. omgang ble svært jevn, og selv om finspillet manglet fra begge lag, sto det ikke på innsats og duellkraft. Det smalt godt på Hias fra første sekund og begge lag kom til noen små farligheter uten å få uttelling. Det så ut til å stå seg til pause, men fem minutter før fikk gjestene hull på byllen ved Christoffer Skiaker.

Det var tydelig at baklengsmålet fungerte som en vekker for guttene i gult. For i den andre omgangen ble spillet flyttet lenger fram på banen og flere dueller ble vunnet. Innbytter Herman Roseth skjøt i tverrliggeren. Brendryen kastet seg rundt og trodde nok han utlignet, men en feberredning av Kløftas sisteskanse hindret mål.

I det 73. minutt nådde han derimot ikke ballen. Dima vinner igjen ballen og fra 18 meter sender Lars Palfi avgårde en markkryper som sniker seg inn. 1-1. Ingen nye scoringer og alle på tribunen som hadde tenkt seg hjem for å se Liverpool-Manchester City måtte gå en runde med seg sjøl.

Litt ut i den første ekstraomgangen blir nevnte Roseth skadet og lysluggen klarer ikke fortsette. Med alle byttene brukt opp, ble det derfor spill 10 mot 11 resten av kampen.

Selv med en mann mindre hang Ottestad bra med, men så dukket Remi Rød opp og skjøt Kløfta til 1. runde.

Alt i alt veldig kjedelig å tape etter 120 minutter. Kløfta som vi visste var et bra 4. divisjonslag, viste seg å være nettopp det.

Lykke til i 1. runde, Kløfta. Vi også håper dere får Lillestrøm!