Nyhetsbrev fra NFF

Postet av Ottestad IL - Fotball den 16. Mai 2017


Forenkle hverdagen i klubb
Norges Fotballforbund jobber kontinuerlig med å finne konsepter og tilbud som gjør at klubbene enten kan spare penger eller få muligheten til å tjene mer penger.

Nedenfor kan du lese om fire av disse tiltakene.
Idrettsfrukt
Få 60% rabatt på frukt, grønt, bær, smoothies og juice! Idrettsfrukt er perfekt til trening, i kiosken på cuper og andre arrangementer.

Ved å kjøpe og selge frukt støtter idrettslaget ditt opp om Eat Move Sleep.

Tilbudet gjelder ved kjøp av Bama-produkter i dagligvarebutikk for alle idrettslag som er medlem av Norges fotballforbund
Sov godt før kampen
Thon Sport er vårt spesialtilbud på hotellovernatting som gjelder for lag som er tilknyttet NFF. Thon Hotels er stolt av å være en samarbeidspartner med NFF og ønsker fotballag velkomne til å bo hos oss til gunstige priser.

Vi tilbyr 20-25 % rabatt på overnatting på Thon Hotels, og faste lave priser på konferanser som arrangeres i helgene. Thon Hotels har mer enn 70 hoteller i Norge, og vår prisbelønte frokost er alltid inkludert i prisen når du bor hos oss.

Her er kodene du trenger for å bestille avtalepriser på telefon eller mail:
Firmanavn: Norges Fotballforbund
Kundenummer: TH111421

Synstest fra Synsam
Den forenklede synstesten er gratis for alle som er medlem i Norges Fotballforbund gjennom en norsk fotballklubb - både barn og voksne. Alle lag med ti eller flere spillere som undersøker synet hos oss, får gratis treningsvester og kjegler til trening i gave.

Synstesten inkluderer automatisk styrkemåling av øynene, sjekk av øynenes evne til samarbeide og måling av hvor skarpt du ser. Den lokale Synsam-butikken kan komme til lagets klubbhus for å gjennomføre testen der. Kontakt den lokale Synsam-butikken for å avtale en slik kveld.

Personer under 18 år må ha foresattes samtykke for å gjennomføre testen.

Lotteri og julekalender
Fotball Lotteriet og NFFs julekalender arrangeres i samarbeid med Norges Fotballforbund.

Det er et av landets mest veletablerte og profesjonelt utarbeidede skrapelodd som har eksistert i 26 år. Mer enn tusen av landets fotballklubber har tjent gode penger til klubbkassen ved salg av NFFs skrapelodd og/eller NFFs julekalender.

Lotteriet har salgsperiode fra 1. april til 31. desember hvert år, mens NFFs julekalender har salgsperiode fra 15. oktober til 24. desember hvert år.
© 2017 Norges Fotballforbund

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.