Treneren har ordet: - Det nærmer seg!

Postet av Ottestad IL - Fotball den 24. Mar 2017Simen Arnesen ble i vinter ansatt som Ottestads nye hovedtrener. 30-åringen som i vinter gikk til innkjøp av fløyte framfor nye fotballsko, får sin første obligatoriske kamp som trener lørdag. Arnesen har selv over 200 A-kamper for Ottestad og har med seg Martin Lintorp og Amund Berge i trenerteamet.

Her deler han sine tanker før NM-kvaliken:

I november 2016 startet jobben med å omstille seg fra å være underdog til å være et lag som mange anser som en av favorittene til å rykke opp. Stammen i laget er videreført og den unge gjengen må sies å være mye av grunnen til at det i det hele tatt var interessant å ta på seg ansvaret som Ottestads A-lagstrener. Vi i teamet ble lovet en ung og treningsvillig gjeng. Og det har vi fått!

Det har vært mange kalde og sene kvelder ved Mjøsas bredder. Endelig skal trening settes ut i praksis, da tellende kamper kommer på løpende bånd fra slutten av april. Den første av mange viktige kamper er allerede på lørdag mot et hardtsatsende Gran fra Hadeland. Gran er en av favorittene i den andre kretsliga- avdelingen og vil gjøre alt de kan for å hindre oss i å komme oss til Ullevaal. Treningene har stort sett vært av god kvalitet og guttene ønsker hele tiden å utvikle seg. En treners drøm! Prestasjonen i treningskampene har vært varierende og er en solid pekepinn på at bunnnivået vårt har vært for lavt og at perioden med toppnivået bør økes slik at de blir lengre. Vi fortsetter å jobbe hele veien for å luke bort feil og å bygge relasjoner oss i mellom.

Det var viktig for oss i teamet å få på plass noen okser blant kalvene. Samtidig var det vel så viktig at det var riktige typer som skulle inn i gruppa. Vi føler at vi har lykkes godt med dette. En legende i klubben er tilbake etter et år hos våre gode naboer på Hjellum. Marius Ottestad tilfører gruppa mye med sin rutine og viser fortsatt at det er nærmest umulig å stoppe han feilvendt i og rundt 16- meteren. Hallvard Kvaal fra Stange har byttet ut marsjstøvler med fotballsko, Erik Hulleberg og Mattis Nerheim er tilbake etter opphold i henholdsvis Oppsal og Ull/Kisa. Videre har Ole Marius Hansen, den gamle ringreven fra Trysil, også funnet veien tilbake til Ottestad. I tillegg har benkpresskameratene Henning Lie, Adrian Hoel og Christian Løvås funnet ut at de kler fargen gult. De tre sistnevnte kommer fra Fart forrige sesong sammen med Ole Marius Hansen.

Vi i teamet gleder oss utrolig til å komme i gang med sesongen og vi håper så mange som mulig kommer for å støtter guttene. Vi ønsker å fremstå som et godt lag fremfor et lag med gode spillere. SA SA SA!

Lørdag 25. mars: Ottestad - Gran, 1700 Hias.

Inngang: 50 kroner (barn gratis)

Følg oss gjerne på Facebook!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.