Mer landslagspill

Postet av Ottestad IL - Fotball den 20. Des 2016

Vi fortsetter å levere landslagsspillere. Denne gangen er det uttak til dobbel landslagskamp mot Italia i J16. Nok en gang er Julie B med i troppen. Selv om vi vet at dette er vel fortjent, gratulerer vi så mye med uttaket. Lykke til!!
Damelag i Ottestad fra 2017

Postet av Ottestad IL - Fotball den 5. Des 2016

Det er nå klart at det blir damelag i Ottestad fra 2017. Laget kommer til å¨bestå av spillere fra ungdomsfotballen og spillere som evt er på seniornivå. Dette betyr at vi får en fin utviklingsarena samtidig som vi nå tar steget inn i seniorfotballen med vår jentesatsing. For å kunne rekruttere evt nye spillere, gjennomføres åpne treninger på torsdager i november og desember.

Dette er treninger som går på HIAS og er forbeholdt J17/Dame gruppa. Treningene er kl. 1930 - 2100 PÅ HIAS kunstgress. Alle er velkommen til å ta del i disse øktene fremover med første trening TORSDAG 24.nov frem til juleferien som starter 13 desember. Vi håper at de som vet om noen som ønsker å spille fotball for Ottestad Damer sprer budskapet videre.

Vi ønsker gjerne en tilbakemelding på hvem som kommer av nye jenter/damer.

Spørsmål om planer og målsetninger for damelag kan rettes til trenere nedenfor. Det vil etterhvert bli avholdt spillermøter før jul.

Velkommen

Hilsen trenerteam J17/Damelag

Ronny Pedersen, tlf: 41521390
Mads Brannstorph tlf: 97540538

Image result for ottestad jenter5 Ottestadspillere til landsdelssamling

Postet av Ottestad IL - Fotball den 1. Des 2016

Hele 5 Ottestadjenter er klare for landsdelssamling for landslaget J14 og J15 i Sarpsborg 08-11 desember.

Gratulerer til Oda Edvartsen for uttakt for J14. Gratulerer til Julie Blakstad, Oda Brannstorph, Mia Akre og Idun Kristine Jørgensen for uttaket til J15. Herlig jobbet alle sammen.

Vel fortjent og vi i Ottestad fotballen er glade på deres vegne og selvfølgelig veldig stolte!

Lykke til med samlingen, og muligheten for landslagsspill.
Adventskalendere til salgs!

Postet av Ottestad IL - Fotball den 23. Nov 2016

Fotballspillere i hele Ottestad har nå adventskalendere til salgs. Ønsker du årets kalender, kan du ta kontakt med en fotballspiller en forelder. Om du ikke kjenner noen eller ingen kommer på døra, har OK spillebar (kiosken) på Vikasenteret kalendere til salgs www.ok-spillebar.no. Om dette ikke passer, er Bjarne på klubbhuset av og til så ta en tur innom for en kopp kaffe. Han har også noen få kalendere.

Ha en fin adventstid og lykke til med kalenderåpningen.TIPS OSS! Ny bolig?

Postet av Ottestad IL - Fotball den 7. Nov 2016

Ottestad fotball har inngått avtale om sponsing ved salg av boliger i Snarudhagen her i Ottestad. Om dere vet om noen som skal kjøpe seg bolig, er det viktig at vedkommende sier til Hedalm Anebyhus at de har fått tips fra Ottestad IL fotball. Fotballgruppa vil da motta et kjærkomment bidrag i støtte fra Hedalm Anebyhus.

Har du tips eller ønsker å kjøpe, registrer tipset her: TIPSSKJEMASe mer om prospektet her: hedalm Anebyhus Snarudhagen
Sesongen 2016 over

Postet av Ottestad IL - Fotball den 1. Nov 2016

Sesongen 2016 er over, og vi ser tilbake på en sesong som har hatt sine mange oppturer.

Sesongen 2016 gav Ottestad fotball på det meste 52 lag og over 700 aktive spillere og støtteapparat. Etterhvert som noen lag trakk seg ble dette litt mindre, men det viser at vi vokser stadig.

Vi kan se tilbake på en sesong da Barnefotballen har deltatt i mange turneringer, og dette er viktig både for det sosiale og for kamperfaring. i de aller fleste turneringene kommer det tilbakemeldinger fra støtteappratet om veldig gode resultater. Det er også verdt å merke seg at vi nå begynner å delta i turneringer som blir omtalt som veldig gode. Som vanlig var Otestad den desidert største klubben stangemesterskapet.

I ungdomsfotballen ble det deltagelse både i Briskebyturneringen og i Danacup som de største turneringene. I årets Danacup viste lagene at vi fortsatt er med å vinner mot de beste lagene, men ikke alltid har marginene med oss på det jevne. Flere av lagene ble gruppevinnere! Uansett kom ca halvpartene av lagene til A-sluttspill. Forøvrig ble straffespark avgjørende for hele fire av lagene i Danacup.. Men noen gikk også langt. Aller best gjorde J15 det, med finalespill i A-sluttspill. Flere lag spilte også i år elite divisjonen i år! Vi fikk også 3 lag som ble kretsmestere i i år. Dette var G13, G14 og J16. Gratulerer!

A-laget startet sesongen litt variert, men tok seg godt opp i gjennom sesongen. Se forøvrig egen artikkel om A-lagets oppsummering. Vi takk Leif Nordli for mange årig innsats og ønsker lykke til med nye oppgaver.

Dette er bare en kort oppsummering, men markerer avslutningen av sesongen. I det store og det hele en bra sesong.

Tusen takk alle sammen for en veldig morsom og innholdsrik sesong! Støtteappratet fortjener stor ros også i år!

Bli med bussen på årets siste tur til Trondheim

Postet av Ottestad IL - Fotball den 28. Sep 2016

Årets siste tur til Trondheim står for døren. Nå har du muighet til å være med på denne. A-laget spiler kamp den 8. oktober mot Kattem, og vi inviterer alle som ønsker å får seg en Trondheims-/supportertur til å være med.


Bussen reiser fra klubbhuset den fredag den 7. oktober kl 16.00 og ankommer Heimdal etter kl 21. Bussen returnerer fra Kattem/Heimdal etter kampen og er i Ottestad igjen ca kl 23 lørdag.


Tiden før kampstart lørdag disponerer du som du vil selv i Trondheim eller omegn.

Påmelding sendes til fotball@ottestadil.no eller ved å ringe/sms 924 99 999. Turen er gratis opphold og inngang på kamp betaler du selv. Om du er påmeldt og ikke møter til turen betaler du kr 100,-
Alle fotballspillere og støtteapparat tilbys gratis synstest

Postet av Ottestad IL - Fotball den 27. Sep 2016

I løpet av noen dager vil det sendes ut påmeldingsinformasjon til alle lag om tilbud om gratis synstest i klubbens lokaler. Dette er i forbindelse med et samarbeid mellom fotballforbundet og Synsam. Vi vet at det er mange spillere som sliter med synet uten at de selv eller foreldre er klar over det. Benytt muligheten! Vi anbefaler alle å få tatt testen snarest mulig.

Les mer her: NFF synstestKamper flyttes til HIAS, treninger til parken

Postet av Ottestad IL - Fotball den 20. Sep 2016

Som dere vet er alle kamper fra og med lørdag 24.9 flyttet til HIAS.

For mange betyr dette at treningstid blir borte. For veldig mange betyr det også at det ikke blir mulig å benytte garderoben i tilknytning til arena.

Følgende vil da gjelde:
Treninger:
Alle treninger flyttes til idrettsparken eller til andre baner enn HIAS. Vi har fortsatt mulighet til å trene på treningsfeltet, 5'er bane, 7'er bane og til nød 11'er bane i parken. i tillegg har vi treningsbane i skolevegen og på myra. Vi har også grusbana på Åkershagen.
Det utvises fleksibilitet, og er noen på feltet, avtal hvor mye dere trenger. Det bør være mer enn god nok plass til mange lag i parken. (vi flytter 2 mål til HIAS).
Har dere treningstider som ikke krasjer i kalenderen, er det fritt frem. Men sjekk dagen før her: http://fotball.ottestadil.no/p/18390/treningstider--banefordeling

Garderober:
Det er 2 garderober på HIAS og 2 rom i brakkene.
De eldste lagene har fortrinn på garderober. Husk at de gjerne kommer 1 time før kamp.
De lagene som har lengst reisevei har fortrinn fremfor hjemmelag (oss). Hjemmelag har uansett lavest prioritet.
Snakk sammen
Det er fortsatt mulig å benytte garderobene i idrettsparken.

Lysene vil gå på i henhold til kalender på HIAS (denne uken og neste kl 19.00) og slå seg av ca 15 minutter etter at aktiviteten er avsluttet.

Husk!
Når det er utleie, skal dere være av bana nå leietaker har tiden. Så avslutt trening 5 minutt før leietiden starter.

Husk 2!
Plukk opp søppel. Det er aldri langt til en søppeldunk. Dette fikser spillerne med litt veiledning.

Husk 3!
Etter at dere er ferdig med trening, skal målene settes på de korte sidene (bak målene) på HIAS


Lyst til å spille fotball i Ottestad?

Postet av Ottestad IL - Fotball den 5. Sep 2016

Ny eller "gammel" fotballspiller? Vi har plass til alle. Fyll ut vedlagte skjema så blir du kontaktet.


http://fotball.ottestadil.no/p/18254/bli-medlem


Ottestad har opplegg for alle fra 2010/2011 modellene til A (3.div) og B-lag, og har 4 spillere på landslag.

Vi kan også nevne at vi har et av Norges beste miljøer for jenter.Infomøte om idrett og korps i Ottestad

Postet av Ottestad IL - Fotball den 29. Aug 2016

Tirsdag 30. august kl. 19-20 i Ottestadhallen.

Vil du vite litt om hvilke aktiviteter barna kan delta på her i Ottestad? Skolekorpset og idrettslaget inviterer til møte, primært myntet på 1. og 2. klasseforeldre, men åpent for alle.

Velkommen!Uttak til landslagskamper jenter 15

Postet av Ottestad IL - Fotball den 23. Aug 2016

Vi Gratulerer Julie Blakstad med uttak til privatlandskaper for jenter 15 i Sverige i september! Lykke til!
Fotballskolen 2016 starter i morgen

Postet av Ottestad IL - Fotball den 14. Aug 2016

Vi bekrefter din påmelding til Ottestad TINE fotballskole - i år er det mer enn 150 barn som har meldt seg på. Vi gleder oss!

Her er litt praktisk info:

Start: Mandag 15.8. klokken 0800. Viktig å møte til tiden.

Sted: All aktivitet foregår i Ottestad idrettspark

Tid: Vi har åpent kl. 8-15, kjernetid er kl. 9-14.

Mat: Frisk frukt og brødmat serveres hver dag

Utstyr: Ta med egen ball, og husk leggbeskyttere og gjerne fotballsko. Klær etter vær.

Program: Første dag blir deltagere delt inn i grupper etter alder, ca. 15 per gruppe. Minst to instruktører i hver gruppe. Egen keeperøkt. Siste dag avslutter vi med turnering og grilling.

Fotografering: Vi ønsker å ta bilder under fotballskolen som kan brukes på nettsider m.m. Bildene brukes med varsomhet! Dersom noen vil reservere seg, send skjema til post@ottestadil.no

Frivillige: Hvis det er foreldre som kan tenke seg å bidra under fotballskolen - en hel eller halv dag - så gi beskjed til Tore Roseth, tlf. 930 22 366. Du trenger ikke å være fotballkyndig, der har vi eget opplegg som gjennomføres av våre instruktører. Men det er alltid godt å ha flere voksne til stede, som støtte for instruktørene og ungene, til matservering, organisering, rydding m.m.

Vennlig hilsen arrangørene av fotballskolen


PS. Dere som ikke har fått beskjeden over på mail den 8 august, ta kontakt!! Vi har opplevd at noen har blitt avbrutt i påmeldingens prosessen. Dere får uansett plassen, men ta kontakt på: fotball@ottestadil.noFotballskolen nærmer seg!

Postet av Ottestad IL - Fotball den 7. Jul 2016

Ottestad TINE fotballskole arrangeres siste uka i skoleferien, og i år er det 150 barn som har meldt seg på. Vi gleder oss!

Her er litt praktisk info:

Start: Mandag 15.8. klokken 0800. Viktig å møte til tiden.

Sted: All aktivitet foregår i Ottestad idrettspark

Tid: Vi har åpent kl. 8-15, kjernetid er kl. 9-14.

Mat: Frisk frukt og brødmat serveres hver dag

Utstyr: Ta med egen ball, og husk leggbeskyttere og gjerne fotballsko. Klær etter vær.

Program: Første dag blir deltagere delt inn i grupper etter alder, ca. 15 per gruppe. Minst to instruktører i hver gruppe. Egen keeperøkt. Siste dag avslutter vi med turnering og grilling.

Fotografering: Vi ønsker å ta bilder under fotballskolen som kan brukes på nettsider m.m. Bildene brukes med varsomhet! Dersom noen vil reservere seg, send skjema til post@ottestadil.no

Frivillige: Hvis det er foreldre som kan tenke seg å bidra under fotballskolen - en hel eller halv dag - så gi beskjed til Tore Roseth, tlf. 930 22 366. Du trenger ikke å være fotballkyndig, der har vi eget opplegg som gjennomføres av våre instruktører. Men det er alltid godt å ha flere voksne til stede, som støtte for instruktørene og ungene, til matservering, organisering, rydding m.m.35 lag påmeldt i Stangemesterskapet fra Ottestad

Postet av Ottestad IL - Fotball den 1. Jul 2016

Det kommer til å bli mange gule og svarte på Ilseng den 4-5 september. Ottestad melder på hele 35 lag. Dette betyr hele 350 - 400 spiller er i gult og svart.

Vi ønsker lykke til til både spillere, støtteapparat og heiagjengene på siden.

Vi ønsker også Ilseng lykke til med arrangementet.Juniorlaget (G19) kvalifisert til Elite også i høstesesongen

Postet av Ottestad IL - Fotball den 29. Jun 2016

Vi visste at det kom til å bli tøft å holde på plassen i Elite for G19. Motstanderene var svært tøffe, og vi har hatt en utfordrende situasjon på A-laget som har gjort at så mange som 9 spiller har måttet prioritere kamper på A-laget.

Puljen endte svært jevnt, og vårt lag endte på en sjette plass, som er en kjempeplassering, faktisk bare 6 poeng unna 1 plassen.

Vi gratulerer juniorlaget, og håper bragder også til høsten!Fotballskolen 2016

Postet av Ottestad IL - Fotball den 29. Jun 2016

Som de fleste vet arrangeres fotballskolen årlig siste uken før skolestart.


Da fotballskolen er noe vi kan være stolte av, og som er kjent for bra sportslig og sosialt opplegg og sunn mat langt utenfor Ottestad, håper vi at du er godt kjent med den.
Vi har ønske om at alle i Ottestad fotball har et forhold til fotballskolen.
Derfor inviterer vi deg som er voksen til å delta en eller flere dager i perioden 15-19 august.

Hva gir dette deg?
- innsikt i fotballskolen
- mulighet til å bli kjent med unge og voksne i Ottestad
- muligheten til å få noen morsomme og positive øyeblikk

Hva gir dette fotballskolen?
- bedre voksentetthet
- sikkerheten om at flere vet hva dette går ut på

Ta kontakt på mail eller ring fotballskolens ansvarlige: Tore Roseth på mobil: 930 22 366

For dere som har potensielle fotballskoleelever som ikke har meldt seg på, så er det fortsatt noen ledige plasser i enkelte årsklasser.

http://fotball.ottestadil.no/blog/post/85973/pamel...

Fotballskolen har følgende telefonnummer perioden før og under skolen: 911 43 420


Ottestad J16 videre fra mellomrunder i NM

Postet av Ottestad IL - Fotball den 9. Jun 2016

Ottestads Jenter 16 er videre i NM etter mellomrundene etter klasseseier. Jentene møtte Gjelleråsen i 2. mellomrunde. Etter å ha "satt på plass skapet" skikkelig med en seier på hele 8-3, var det aldri noen tvil om hvem som ville videre. Dette betyr at Ottestad har et lag i sluttrundene. Vi gratulerer jentene avansement!Påmelding til Stangemesterskapet er åpen

Postet av Ottestad IL - Fotball den 8. Jun 2016

Det er nå mulig å melde på laget til Stangemesterskapet. Meld på laget på linken under. Resten utføres av klubben.

http://fotball.ottestadil.no/p/21655/pamelding-til...

Årets arrangør er Ilseng IL
Lyst til å se Ottestad fotball A-laget borte mot Trygg/Lade?

Postet av Ottestad IL - Fotball den 3. Jun 2016


Det er et antall supporter-plasser ledig i bussen til Trygg/Lade. Den som kunne tenke seg å ta turen sammen med laget til trøndelag på lørdag, får denne muligheten for en støtte til A-laget på kr 200,-. (+100,- for ottestadskjerf). Avreise er kl 08.00. Ta kontakt med fotballarrangør telefonen på tlf 91143420. (Billetter er ikke inkludert og må kjøpes i inngangen).Sportsplanen ute på høring

Postet av Ottestad IL - Fotball den 31. Mai 2016

Prosessen med å lage en ny og helhetlig sportsplan er inne i oppkjøringen. Høringsversjonen er nå distribuert til alle medlemmer. Er du medlem og ikke har fått et eksemplar, ta kontakt med noen i styret for å få tilgang til utsendt info. Frist for tilbakemelding er mandag 6. juni.Fire spillere til landslagssamling

Postet av Ottestad IL - Fotball den 26. Mai 2016

Vi utvikler oss, og igjen kommer 4 spillere med i uttaket på landslagssamling. Alle disse er tatt ut til landslagssamlinger nå i juni i forbindelse med Statiol Talentleir i Stavanger og Statoil Talentleir i Porsgrunn.

Oda E

Julie B

Mia A

Sander D

Gratulerer med uttaket!Utfordringer med baner og vær

Postet av Ottestad IL - Fotball den 22. Mai 2016

Mandag 23.5 stenges hovedbanen pga været. 5er og 7er banene stenges ikke. Det foreløpig litt usikkert med tanke på tirsdagen, så vi velger å stenge hovedbanen også denne dagen. Det tilfeldigvis litt ledig tid på HIAS, så et par kamper flyttes dit. Alle 5er og 7er kamper vil dermed gjennomføres. Det er meldt bra vær resten av uken, så vi regner pt ikke med flere problemer.Påmelding til fotballskolen er åpnet!

Postet av Ottestad IL - Fotball den 19. Mai 2016

Den 15.-19. august 2016 arrangerer vi Ottestad TINE Fotballskole for barn født 2004-2009.

Påmeldingen er åpnet! Gå til info og påmelding
Kjempefin 17. mai i parken

Postet av Ottestad IL - Fotball den 17. Mai 2016

Idrettsparken var nok en gang endestasjon for 17. maitoget i Ottestad. Med værgudene på vår side, og gode forberedelser, lå alt til rette for en fin dag og et vellykket arrangement i parken.

17. maitoget fylt halve hovedbanen og flere tusen tilskuere danderte seg rundt klubbhuset og banene.

Alle så ut til å hygge seg i parken. Sanger, korps skolens underholdning og dagens taler gjorde dagens 17. mai arrangement.

I bakgrunnen sørget fotballgruppa for mat og drikke. Vi retter en stor takk til gutta i G16 og G19 som bidro til at alle fikk muligheten til å kjøpe det de ønsket.

Alt i alt ble arrangementet en kjempefin start på 17. mai i OttestadFullt fotballkjør i parken fra 10. mai

Postet av Ottestad IL - Fotball den 9. Mai 2016

Fra mandag 10 mai er det fullt kjør i parken. Allerede kl 17.00 spiller de første 5er lagene sine kamper. og kl 18. begynner ungdomsfotballen med 9er kamp.

Det er kamper både mandag, tirsdag, onsdag og torsdag denne uken.

Kiosken er åpen, og alle er selvfølgelig velkommen.

Banene er nymerkede og klare!


Velkommen!Kamper i parken utsettes

Postet av Ottestad IL - Fotball den 1. Mai 2016

Pågrunn av for mye nedbør underklargjøringen av parken vil det ikke være mulig å spille kamper i parken i uke 18. Alle kamper utsettes til nytt tidspunkt.Kick-off 2016

Postet av Ottestad IL - Fotball den 30. Apr 2016

Fredag kveld møtte nærmere 50 fra støtteapparatet på årets kick-off. Leder Thommy Mikkelsen informerte om styrets planer for året 2016. A-lagets trener Leif Nordli snakket om A-lagets ønsker for året.

Alle koste seg med en god fotballprat, mat og drikke.

For nesten alle er sesongen i gang neste uke.

Vi ønsker lykke til!Klubbdommerkurs - Lyst til å være dommer?

Postet av Ottestad IL - Fotball den 23. Apr 2016

Alle gutter og jenter som spiller og ikke spiller fotball og som er født i 2004 og senere inviteres til fotballdommerkurs for å være dommer i Ottestad fotball i år.

Kurset er på klubbhuset den 28. april kl 18.15 til ca 19.45

Å være dommer gir deg bedre kompetanse om fotball og gjør at du lærer mye om deg selv og andre.

I tillegg tjener klubbdommerne penger hver gang de dømmer.
Stor stemning på kick-off i Jentefotballen

Postet av Ottestad IL - Fotball den 23. Apr 2016

Det var en herlig stemning i den nye flotte Ottestadhallen vår i dag fredag ettermiddag/kveld, hvor de aller fleste av våre ca 240 jentefotballspillere i alderen 6 til 17 år var samlet til presentasjon av årets spillertropper inkl. heiarop, ambassadørpriser, underholdning, utdeling av nye Jentefotball-hettegensere, pølser, brus og kaker. Spesielt hyggelig var det å kunne presentere våre yngste jentefotballspillere; 6-åringene som nylig har gjennomført sine første to fotballtreninger i OIL-regi. Velkommen jenter! 😊

Gratulerer til våre 4 sone-, 7 krets- og 2 landsdelsspillere som fikk en ekstra oppmerksomhet for gode prestasjoner ifm. IØFK og NFF-tiltak.

Se en liten bildekavalkade fra årets kick-off og video fra 11-åringene fra J05 som sto for underholdningsbidraget i tradisjon tro. Reportasje og flere bilder er også å finne på HA's webside, etter et hyggelig besøk fra sportsjournalist og tidligere lokal toppspiller Pål Jacobsen; http://m.h-a.no/sport/heder-og-aere-til-ottestad-jentene….

Tusen takk til alle jenter, trenere, lagledere og foreldre som bidro til nok en flott feiring av Jentefotballen i Ottestad. Det er også på plass å takke Spar i Ottestad som bidro med pølser og lomper samt Anders som sørget for drikke til alle. Takk også til alle Bakermester Harepuser som stilte opp med kaker av alle slag, J05 med instruktørene Marianne og Beate for imponerende danseoppvisning samt vår egen konferansier Ronny som loset oss igjennom kveldens program.

Lykke til med årets sesong alle til alle våre flotte jentefotballspillere i Ottestad - vi er stolte av dere!

Humør, teknikk og fart - jenter i gult og svart!

👍😊

ArrangementskomiteenStangemesterskapet 2016

Postet av Ottestad IL - Fotball den 22. Apr 2016

I år arrangeres stangemesterskapet på Ilseng. Arrangementet arrangeres den første helgen i september (dvs 3-4). Det kommer informasjon om dette så snart Ilseng har dette klart.G16 videre til "Elite divisjon" etter kvalik

Postet av Ottestad IL - Fotball den 17. Apr 2016

G16 har spilt kvalik-kamper den siste måneden, og det ble lørdag klart at laget etter 2 seiere og ett tap gikk videre til "Elite-divisjonen". Lagene i kvalik-puljen var Elverum, Løten og Trysil. Laget gjør seg nå klart for tøffere motstand i månedene som kommer.Seriestart barnefotballen

Postet av Ottestad IL - Fotball den 16. Apr 2016


Allerede fra 2. mai starter barnefotballen opp. Kampene er klare fra kretsen, og vi jobber nå med å tildele endelig kampdato og klokkeslett. Dette vil være klart innen neste uke. Følg med under fanen "Banefordeling".

Husk at datoer fra kretsen kan bli endret lokalt hos oss pga antall baner.Fullfart for 2010 årgangen

Postet av Ottestad IL - Fotball den 12. Apr 2016

37 jenter og gutter møtte opp til til treninger forrige uke. og vi kan bekrefte at årets 6 åringer er en gjeng med stort fotballpotensiale. Kampene går av stablen i slutten av mai og i juni, så det er bare å legge seg i hardtrening.

En stor honnør til ei positiv og engasjert foreldregruppe og søsken! som gladelig stilte opp som støtteapparat. Men ikke nøl om du vil være med i støtteapparatet.

Det er selvfølgelig ikke for sent å melde seg på. Her er påmeldingsskjemaet:

Påmelding Ottestad fotball

Vi ønsker påmelding for at støtteapparatet skal kunne kontakte foreldrene for treningstider og etterhvert kamper.

2010 trener søndager kl 17-18. Det er gratis å være med frem til sommerferien. Følg med på lagsidene under barnefotball.Ny klubbdress

Postet av Ottestad IL - Fotball den 12. Apr 2016

Siden det forrige tøyet er i ferd med å gå ut av produksjon, tenker vi fremover og lanserer ny dress. Dressen er i standardutvalget il Adidas, kan prøves hos Freske fraspark.

Hør med lagleder om laget skal kjøpe inn felles eller om dere skal kjøpe inn hver for dere.Kick-off jentefotballen 2016

Postet av Ottestad IL - Fotball den 12. Apr 2016

Vi ønsker alle jentespillere, trenere og lagledere på jentelag i Ottestad Fotball velkommen til årets kickoff fredag 22. april, kl. 1700 – 19.00, i Ottestadhallen

Program:

  • šVelkommen til årets kickoff !
  • šPresentasjon av årets jentespillere
  • šUtdeling av priser
  • šUnderholdningsinnslag fra jenter 11 år
  • šServering av brus og kaker. Spar i Ottestad server pølser til alle spillere.

Kveldens konferansier: Ronny Pedersen

Ta med deg godt humør (teknikk og fart) og bli med på årets kickoff !

Hilsen jentefotballprosjektet i OttestadJuniorlaget (G19) kvalifisert til Elite

Postet av Ottestad IL - Fotball den 11. Apr 2016

Etter å ha spilt seg igjennom ei relativt tøff pulje med Hamkam, Kongsvinger og Sander, har juniorlaget tatt andre plassen i pulja. Dermed er laget klare for spille i eliten. En meget sterk prestasjon, og vi gleder oss til vårsesongen.

Følg med på gutta utover!Flott nasjonal mediaomtale av Ottestadjentene

Postet av Ottestad IL - Fotball den 5. Apr 2016

Vi anbefaler å kjøpe dagens utgave av Aftenposten (junior), med hederlig omtale av Ottestads fotballjenter.Fotballskolen 2016

Postet av Ottestad IL - Fotball den 5. Apr 2016

Ottestad fotballskole gjennomføres i perioden 15-19 august, og vil fortsatt være topp når det gjelder opplegg, mat og det sosiale. Påmeldingen starter ca 1. mai. Følg med på hjemmesiden.

(foto: H-A.no - fra en av våre tidligere fotballskoler)Påmelding til fotball for 2010 årgangen

Postet av Ottestad IL - Fotball den 3. Apr 2016

Det var foreldremøte for nye fotballspillere i 2010 årgangen. Treningen for årgangen starter søndag den 10. april kl 17.00 på HIAS kunstgress.

Noen foreldre har tatt på seg å være i støtteapparatet, men si gjerne i fra om du kan tenke deg å delta da vi trenger flere.

Ønsker du å melde inn din sønn eller datter, bruk følgende påmeldingsskjema:

Påmelding Ottestad fotball

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til Ottestad.

Det spilleren trenger til treningen er:

Egnede treningsklær (ingen spesielle krav)

Egnede sko som er gode å sparke med (ikke krav til fotballsko)

Leggskinn (påkrevd)

Klubben stiller med baller og annet utstyr.

For de som ønsker å kjøpe utstyr, har vi avtale med Freske fraspark som ligger i torggata i Hamar (Østre torg).Fotball for 2010 årgangen

Postet av Ottestad IL - Fotball den 31. Mar 2016

Har du en 2010 årgang Gutt eller Jente i huset som vil prøve seg på fotball?Ottestadspillere til landsdelssamling

Postet av Ottestad IL - Fotball den 21. Mar 2016

Det gror bra i Ottestad både på jente og guttesiden. Det siste er at både to jenter og en gutt er tatt ut til landsdelssamlingen. Det er spillere fra mange av de store klubbene i Norge samt en del mindre. Det viktige er at det igjen er spillere fra Ottestad med på dette. Vi har nå hatt med spillere igjennom flere år.

Vi gratulerer Mia, Julie og Sander med uttaket til Jente 15 og Gutt 15 klassen!


NFF skriver:

Gratulerer med uttak til Landsdelssamling!

Samlingen er en del av fotballforbundets landslagsskole. Skolen har som intensjon å kartlegge og skolere opp landslagsaktuelle spillere. Målet er at du etter endt samling kommer hjem til klubben din enda litt mer motivert og inspirert. Og at du har en klar forståelse av hvilke krav som stilles til en aldersbestemt landslagsspiller. Både på og utenfor banen.

Samlingen er også en av flere muligheter fremover til å vise seg frem for de aldersbestemte landslagstrenerne. I NFF er vi overbevist om at de som blir best tilslutt, er de som har «eierskap til egen utvikling». I dette ligger det å trene mye, være dønn tilstede i treningssituasjonen, utfordre egne grenser og reflektere over egen utvikling. Det at du er tatt ut, betyr at du blir ansett som en av Norges mest lovende spillere i ditt kull. Vær kry av det en dag eller to, før du retter blikket fremover.

Det er kvaliteten på de daglige treningsøktene de neste 10 åra som avgjør hvor god du blir tilslutt!

Lykke til med samlingen! Håkon Grøttland, Fagansvarlig Landslagsskolen.Nytt styre i Ottestad IL fotball

Postet av Ottestad IL - Fotball den 18. Mar 2016

På årsmøte ble det valgt nytt styre. Årsmøtet takker de som har har vært i styret det siste året, og ønsker det nye styret lykke til i året som kommer

Det nye styret finner du under Om OIL fotball eller denne linken:

Styret Ottestad Fotball
Lyst til å spille fotball i Ottestad?

Postet av Ottestad IL - Fotball den 15. Mar 2016

Ottestad gror bra på mange fronter. Vi har svært god tilvekst på på gutte og jentesiden. Fra i år har vi hele 2 lag i J16, 3 lag i G16, 2 lag i G19 og både A- og B-lag.

Har du eller noen du kjenner fotballambisjoner, har vi nå tilbud til alle.

Ta gjerne kontakt for å høre om klubben vår.

mail: fotball@ottestadil.no eller med en av våre kontaktpersoner: LagsoversiktBra om jentefotballen i H-A i dag

Postet av Ottestad IL - Fotball den 11. Mar 2016

Les her eller gå til H-AÅrsmøte Ottestad IL fotball

Postet av Ottestad IL - Fotball den 24. Feb 2016

Årsmøte i Ottestad IL fotball gjennomføres torsdag den 17. mars kl 20.00 på i brakka på HIAS.

Agenda:
1. Valg av ordstyrer, referent og to deltagere til underskriving av protokoll
2. Godkjenning av innkalling og dagsorden
3. Styrets årsberetning med regnskap 2015
4. Budsjett 2016
5. Innkomne saker
6. Valg av styre
Alle forslag til saker og verv formidles til styret ved leder på tm.privat@gmail.com . Ved innkallingstidspunktet, er ikke alle verv besatt.
Sakspapirer leveres ut på møtet.


Fotballkamper i helgen!

Postet av Ottestad IL - Fotball den 11. Feb 2016

Fotballsesongen er allerede i gang. Juniorlaget vårt er godt i gang med kvalifiseringen til NM. De to første kampene har endt med knepne 1-0 tap, men det har vært jevne kamper.

Fredag kveld kommer Vind til Hias kl.19.00 for å spille den tredje kvalifiseringskampen. Det er morgendagens spillere som dere kan se i aksjon på Hias.

Lørdag gjennomfører A-laget årets andre treningskamp da Kolbu/KK kommer til Hias. Det er en ung tropp som skal i aksjon, men det er god læring. Kampstart er kl.13.00. Denne kampen er avlyst da Kolbu/KK ikke klarer å stille lag.

Søndag spiller guttelaget sin andre kvalifiseringskamp til NM borte mot Brumunddal. Forrige helg spilte guttelaget den første kampen, og den endte med en solid 5-0 seier hjemme mot Roterud. Kampstart på Sveum er kl.14.30.Barnefotball

Postet av Ottestad IL - Fotball den 27. Jan 2016

Våre barnelag sprer seg i aldersgruppene fra 6 - 12 år. Vi har flere lag på hvert alderstrinn med både jenter og gutter. Følg med her.Nye nettsider

Postet av Ottestad IL - Fotball den 6. Jan 2016

Ottestad IL er igang med å etablere nye nettsider. Disse skal i sin helhet være operative i løpet av vinteren 2016.


For fotball sin del er allerede mye på plass, og du kan finne det meste av det du trenger på sidene i dag. Men vi er ikke 100% klare for at de enkelte laqene kan ta i bruk de nye sidene. Dette skal imidlertid også være på på plass i løpet av januar.


Lagledere informeres om dette så snart alt er klart, og det vil da være opp til lagene å benytte kanalen snarest.A-laget med nye sider

Postet av Ottestad IL - Fotball den 6. Jan 2016

Her vil du finne oppdatert informasjon om Ottestad sine seniorlag. Sidene vil innholde informasjon om lag, spillere, kampreferat.Våre lag

Postet av Ottestad IL - Fotball den 5. Jan 2016

Ottestad IL med sine rundt 50 fotballlag er delt opp i 3 ulike avdelinger. Dette er A-lag/ B-lag, ungdomsfotball og barnefotball.