Stor stemning på kick-off i Jentefotballen

Postet av Ottestad IL - Fotball den 23. Apr 2016

Det var en herlig stemning i den nye flotte Ottestadhallen vår i dag fredag ettermiddag/kveld, hvor de aller fleste av våre ca 240 jentefotballspillere i alderen 6 til 17 år var samlet til presentasjon av årets spillertropper inkl. heiarop, ambassadørpriser, underholdning, utdeling av nye Jentefotball-hettegensere, pølser, brus og kaker. Spesielt hyggelig var det å kunne presentere våre yngste jentefotballspillere; 6-åringene som nylig har gjennomført sine første to fotballtreninger i OIL-regi. Velkommen jenter! 😊

Gratulerer til våre 4 sone-, 7 krets- og 2 landsdelsspillere som fikk en ekstra oppmerksomhet for gode prestasjoner ifm. IØFK og NFF-tiltak.

Se en liten bildekavalkade fra årets kick-off og video fra 11-åringene fra J05 som sto for underholdningsbidraget i tradisjon tro. Reportasje og flere bilder er også å finne på HA's webside, etter et hyggelig besøk fra sportsjournalist og tidligere lokal toppspiller Pål Jacobsen; http://m.h-a.no/sport/heder-og-aere-til-ottestad-jentene….

Tusen takk til alle jenter, trenere, lagledere og foreldre som bidro til nok en flott feiring av Jentefotballen i Ottestad. Det er også på plass å takke Spar i Ottestad som bidro med pølser og lomper samt Anders som sørget for drikke til alle. Takk også til alle Bakermester Harepuser som stilte opp med kaker av alle slag, J05 med instruktørene Marianne og Beate for imponerende danseoppvisning samt vår egen konferansier Ronny som loset oss igjennom kveldens program.

Lykke til med årets sesong alle til alle våre flotte jentefotballspillere i Ottestad - vi er stolte av dere!

Humør, teknikk og fart - jenter i gult og svart!

👍😊

Arrangementskomiteen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.