Første trening for 6-åringene

Postet av Ottestad IL den 2. Jun 2020

Søndag 7. juni klokken 11 er det oppstart av treninger for 2014-kullet i Ottestad Idrettspark. Alle som ønsker å bli med, er velkommen! (Registrer gjerne navn/kontaktinfo til barnet før oppmøte, les mer i teksten)

Vi gleder oss til å starte OIL Intro, vårt nyetablerte tilbud til skolestarterne i Ottestad. OIL Intro organiseres som et årshjul med fire idretter: Fotball, håndball, innebandy og skileik. Hele barnegruppa holder sammen gjennom året, og klubben organiserer utstyr og drakter til alle aktivitetene. Dette skal være et tilbud der barna får mulighet til å prøve flere idretter uten at man må betale flere treningsavgifter.

Det vil være fokus på å utvikle balanse, koordinasjon, bevegelse, mestring og samspill. Lekbetont aktivitet med de ulike idrettenes «redskaper» som del av leken. Vårt ønske er at dette skal bidra til allsidighet og at alle barn finner minst en aktivitet som faller i smak.


Praktisk info:


Aktivitetsperioder

Fotball uke 23-25 og 34-40         Søndager kl. 10-11, Idrettsparken (klokken 11 første gang 7.6.)   

NB. Søndag 21. juni blir treningen på Hias, Idrettsparken er stengt pga. utbedring av løpebanen.

Håndball uke 42-47                      Tirsdager kl. 17-18, Ottestadhallen

Innebandy uke 48-50 og 2-5       Tirsdager kl. 17-18, Ottestadhallen

Ski uke 6-13                                   Mandager kl. 17-18, Idrettsparken

Vi bruker appen Spond til å kalle inn til treninger og arrangementer.


Innmelding

På hjemmesiden ottestadil.no (Bli medlem): http://www.ottestadil.no/p/52686/bli-medlem

 

Priser

  • Medlemskap i OIL 2020: 200 kr
  • Treningsavgift for OIL Intro vår2020-vår 2021: 1400 kr

Faktura sendes på epost i slutten av august. NB. Hvis du har utfordringer med å betale, så finnes det muligheter til å søke vårt Medlemsfond om dekning av utgifter. Les mer på ottestadil.no (Medlem) http://www.ottestadil.no/p/49408/utfordring-med-betalingen

 

Forpliktelser

Gjennom medlemskap i OIL forplikter foresatte å

  • Stille på foreldremøter
  • Stille på dugnader*
  • Følge FairPlay-reglementet, husk at idrett skal være gøy for både egne barn og «motstandere»!

*Alle idrettsgrupper i OIL er basert på at foreldre bidrar med dugnadsinnsats inntil 10 timer per idrett og år/sesong. For OIL intro vil det ikke bli veldig mye dugnad, men alle må belage seg på å bidra noen timer, i hovedsak i tilknytning til arrangementer som egne barn deltar på. (turnering, kveldsmat el.l.)

 

Utstyr

Vi stiller med drakter til alle, samt at fotballer, håndballer, innebandykøller er kjøpt inn til felles bruk. Det vil også bli kjøpt inn en del sett med ski/staver/sko til utlån.

Barna trenger kun behagelig tøy og gode sko (joggesko/innesko) og vannflaske. Det er ikke krav om fotballsko, men vi ønsker at alle skaffer seg leggbeskyttere (påkrevd på kamper).

Som medlem i OIL har du tilgang til klubbens medlemsfordeler på Freske Fraspark, Monter Hamar, Sport1 Olrud, RagnSells og Meca Ottestad bilsenter. Mer info på ottestadil.no (Medlemsfordeler): http://www.ottestadil.no/p/18400/medlemsfordeler

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.