Sesongen 2016 over

Postet av Ottestad IL - Fotball den 1. Nov 2016

Sesongen 2016 er over, og vi ser tilbake på en sesong som har hatt sine mange oppturer.

Sesongen 2016 gav Ottestad fotball på det meste 52 lag og over 700 aktive spillere og støtteapparat. Etterhvert som noen lag trakk seg ble dette litt mindre, men det viser at vi vokser stadig.

Vi kan se tilbake på en sesong da Barnefotballen har deltatt i mange turneringer, og dette er viktig både for det sosiale og for kamperfaring. i de aller fleste turneringene kommer det tilbakemeldinger fra støtteappratet om veldig gode resultater. Det er også verdt å merke seg at vi nå begynner å delta i turneringer som blir omtalt som veldig gode. Som vanlig var Otestad den desidert største klubben stangemesterskapet.

I ungdomsfotballen ble det deltagelse både i Briskebyturneringen og i Danacup som de største turneringene. I årets Danacup viste lagene at vi fortsatt er med å vinner mot de beste lagene, men ikke alltid har marginene med oss på det jevne. Flere av lagene ble gruppevinnere! Uansett kom ca halvpartene av lagene til A-sluttspill. Forøvrig ble straffespark avgjørende for hele fire av lagene i Danacup.. Men noen gikk også langt. Aller best gjorde J15 det, med finalespill i A-sluttspill. Flere lag spilte også i år elite divisjonen i år! Vi fikk også 3 lag som ble kretsmestere i i år. Dette var G13, G14 og J16. Gratulerer!

A-laget startet sesongen litt variert, men tok seg godt opp i gjennom sesongen. Se forøvrig egen artikkel om A-lagets oppsummering. Vi takk Leif Nordli for mange årig innsats og ønsker lykke til med nye oppgaver.

Dette er bare en kort oppsummering, men markerer avslutningen av sesongen. I det store og det hele en bra sesong.

Tusen takk alle sammen for en veldig morsom og innholdsrik sesong! Støtteappratet fortjener stor ros også i år!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.