Ottestadspillere til landsdelssamling

Postet av Ottestad IL - Fotball den 21. Mar 2016

Det gror bra i Ottestad både på jente og guttesiden. Det siste er at både to jenter og en gutt er tatt ut til landsdelssamlingen. Det er spillere fra mange av de store klubbene i Norge samt en del mindre. Det viktige er at det igjen er spillere fra Ottestad med på dette. Vi har nå hatt med spillere igjennom flere år.

Vi gratulerer Mia, Julie og Sander med uttaket til Jente 15 og Gutt 15 klassen!


NFF skriver:

Gratulerer med uttak til Landsdelssamling!

Samlingen er en del av fotballforbundets landslagsskole. Skolen har som intensjon å kartlegge og skolere opp landslagsaktuelle spillere. Målet er at du etter endt samling kommer hjem til klubben din enda litt mer motivert og inspirert. Og at du har en klar forståelse av hvilke krav som stilles til en aldersbestemt landslagsspiller. Både på og utenfor banen.

Samlingen er også en av flere muligheter fremover til å vise seg frem for de aldersbestemte landslagstrenerne. I NFF er vi overbevist om at de som blir best tilslutt, er de som har «eierskap til egen utvikling». I dette ligger det å trene mye, være dønn tilstede i treningssituasjonen, utfordre egne grenser og reflektere over egen utvikling. Det at du er tatt ut, betyr at du blir ansett som en av Norges mest lovende spillere i ditt kull. Vær kry av det en dag eller to, før du retter blikket fremover.

Det er kvaliteten på de daglige treningsøktene de neste 10 åra som avgjør hvor god du blir tilslutt!

Lykke til med samlingen! Håkon Grøttland, Fagansvarlig Landslagsskolen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.