Nå begynner det

Postet av Ottestad IL den 23. Mar 2018

Våre elitejuniorer Simen Olsen, Kenneth Berglund og Lars Erik Jacobsen i Mallorcas fjell, 21/3-18. Foto: Morten Olsen

Mallorca

De første har reist nedover til sykkeløya allerede, og flere kommer til. OIL vil forskjønne veinettet der til langt over påske.

Ottestad

Allerede på søndag går første annonserte landeveistur. Følg med på Facebook OIL Sykkel - Medlemssiden. Tidspunkt og oppmøtesteder for disse "halvorganiserte" turene i påsken varierer.

Belgia

Søndag 25/3 sykler vår egen Ådne Holter den flamske klassikeren Gent-Wevelgem med det norske juniorlandslaget. Heia!

Etter påske

Første ordinære landeveistrening er tirsdag 3/4, og terreng/kidstreningene begynner dagen etter. Se Treningstider og abonner på vår Kalender.

Vaktkurs

Alle som skal stå vakt på sykkelritt må fra i år ha kurs, og uten å arrangere ritt tjener ikke sykkelgruppa pengene som går til å drive gruppa, lønne trenere, og støtte utøverne våre.

Løypevaktkurs tar du online på Min Idrett på mindre enn to timer. Det har ingen avsluttende prøve. Kurset sertifiserer deg til å veilede ryttere og øvrig trafikk, men ikke til å dirigere trafikk. Vi setter også opp en klasseromsvariant for OILs eldregruppe, for det ville de gjerne ha. Les om løypevaktkurset hos NCF.

Stasjonærvaktkurs må til for å kunne dirigere trafikk under sykkelritt. Det er todelt. Del 1 er online og tar ca. 4 timer å gjennomføre. Del 2 arrangeres i klubbhuset mandag 23/4. Kan du ikke da kan du melde deg på i Brumunddal 24/4. Du må ta del 1 før del 2, og del 2 avsluttes med en teoriprøve. Les om Stasjonærvaktkurset hos NCF.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.