Endringer i organisasjonen

Postet av Ottestad IL den 15. Nov 2017

Fra inneværende måned (nov) vil det bli endringer i organiseringen av OIL fotball.

Leder av fotballstyret, Thommy Mikkelsen, har trukket seg fra sitt verv med virkning 8.11.2017. Thommy har vært leder av fotballgruppa i 5 år, men ønsker nå å fokusere på andre ting. Vi takker Tommy for den innsatsen han har lagt ned for klubben gjennom mange år!

Ny leder vil bli valgt på klubbens årsmøte 21. mars 2018. Nå håper vi på en god prosess for å finne en engasjert person til oppgaven. Innspill kan formidles til fotballstyret eller leder av valgkomiteen Dag Westby, Tlf. 916 16 379.

I mellomtiden fortsetter fotballstyret, i samarbeid med hovedstyre, klubbens styreleder og administrasjonen, å planlegge kommende fotballsesong. Styret koordineres/ledes i perioden av Glenn Inge Skjæret. Tlf. 994 79 330. Styremedlemmer og kontaktpersoner finnes her: http://fotball.ottestadil.no/p...

Nå trenger vi også flere personer til ulike nøkkelroller i klubben, både til sportslig organisering, salg/markedsarbeid, kiosk-/innkjøpsansvar, dommeransvar, dugnadsoppsett m.m. Fotball starter også prosessen med å bli Kvalitetsklubb. Hvis du har lyst til å bidra med noe du brenner for, så ta gjerne kontakt med fotballstyret/klubb.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.