3-2-seier på Fartbana

Postet av Ottestad IL - Fotball den 29. Mai 2017

SEIER: Christian Løvås sikret tre poeng på tampen borte mot Fart.

Strandlie – Lie, Aasen, Krogstad, Rodvang – Hulleberg, Løkken, De Flon – Hoel, Nerheim, Løvås

Roseth inn for Løkken (45)

Solberg inn for Aasen (45)

Ufacik inn for Nerheim (75)

Hansen inn for Rodvang (83)

Først vil jeg berømme Fart for en godt gjennomført plan. De grep muligheten når de fikk den. De fikk den av oss.

Vi blir utrolig omstendelige. Det snakkes i det vide og det brede om at vi må ha balltempo. Fart legger seg som forventet svært lavt. Vi skaper et knippe gode sjanser i første omgang, men Fart-keeper har grei kontroll. Rodvang kommer rundt på venstrekanten et par ganger uten at det gir uttelling foran kassa. Vi er skuffende sårbare på overganger. Vi ønsker av en eller annen grunn å spille oss igjennom en mur av folk sentralt i banen. Det blir brudd på brudd! Det mest skuffende er at vi ikke er i nærheten i duellspillet. Vi taper samtlige dueller og andreballer i første omgang.

Fart får uttelling da en ball havner i returrommet og Smedbakk Myhre fyrer av et utagbart skudd bak vår sisteskanse.

Denne kvelden får vi smake litt på bunnivået vårt. Jeg er direkte skuffet over hvordan vi fremstår. Vi evner ikke å bryte ned et lag som legger seg lavt. Det mangler engasjement og vi blir stående i posisjoner og bruker ikke det rommet som finnes.

Pausepraten kan ikke gjengis her.

I andre omgang gjør vi et par bytter hvor Løkken og Aasen går ut. Inn kommer Solberg og Roseth og vi legger om til 4-4-2. Fart fikk det straks verre, da stopperne måtte forholde seg til hver sin spiss. I det 57. minutt rager (!) Roseth høyest og skaller ballen i kassa på en utsøkt corner fra De Flon. Vi trykker på og har ballen tilnærmet hele tiden. 2-1 kommer etter en fin stikker fra Roseth. Hoel omsatte pasningen med et hardt skudd under keeper.

Etter et brudd blir en Fart-spiller satt opp en mot en Krogstad som blir noe passiv. Fart spilleren skyter fra rundt 15 meters hold og noe skrå vinkel. Ballen går i mål i Strandlies nærmeste hjørne. Fart får blod på tann og vi mister litt momentum. Vi fortsetter å være omstendelige og bruker alt for lang tid med ball.

Ufacik kommer inn for Nerheim som har slitt med sykdom og er tom for krefter. Samtidig velger vi å legge om til tre bak og setter inn Hansen for Rodvang. Hansen tar umiddelbart tak og gir oss sårt tiltrengt ro med ball. Vi trykker på uten å komme til alt for mange sjanser. Når uret er i ferd med å tikke inn på 90 spilte minutter spiller De Flon en pasning mellom stopper og back som kun en mann på banen hadde kapasitet til å nå. Lie kaster seg inn og får lempet ballen inn mot målet. En for dagen god Fart-keeper har en noe uheldig involvering og klarer kun å vippe ballen i egen tverrligger. Der kommer en for dagen svært anonym Løvås og kriger ballen over streken.

Vi vinner altså helt på tampen mot et hardkjempende lag. Vi skal alltid, alltid glede oss over tre poeng, men etter denne kampen er det faktisk vanskelig. Det er frustrerende å se på hvor lite trøkk og engasjement vi viser. Vi snakker om dette på hver bidige trening. Samtidig er det greit å få en skikkelig vekker og tre poeng. Best på Ottestad var uten tvil Herman Roseth som kommer inn og skaper bevegelse i medspillerne sine.

Vi har hatt en dårlig treningsuke og det er vanskelig å forestille seg at det ikke har noe med prestasjonen å gjøre. Vi takker Fart for kampen og ser fremover mot en god treningsuke og bedre prestasjoner.

// Coach Arnesen

Følg oss på Facebook og Twitter. Vi oppdaterer alle våre kamper underveis! #sasasa


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.