Gledelig 9-0-seier

Postet av Ottestad IL - Fotball den 22. Mai 2017

Foto: Eirik Johansen / HA.

Ottestad – Eidskog 9-0 (5-0)

Strandli – Lie, Aasen, Dybwad Sæbø, Børesønn Schriwer – Hulleberg, De Flon, Løvås – Palfi, Nerheim og Roseth.

  • 1-0 (7 min) Nerheim
  • 2-0 (15 min) Lie
  • 3-0 (29 min) Nerheim
  • 4-0 (40 min) Løkken
  • 5-0 (45 min) Løvås
  • 6-0 (50 min) Lie
  • 7-0 (70 min) De flon
  • 8-0 (74 min) Løvås
  • 9-0 (84 min) Fredriksberg

Første omgang er over og vi leder 5-0. Ikke helt vanlig kost. Spesielt med tanke på at vi ikke er overveldet over egne prestasjoner. Vi ser til tider rufsete ut defensivt uten at Eidskog klarer å skape noe som helst. Vi scorer flere fine mål etter flotte kombinasjoner. Samtidig har vi flere lengre perioder hvor vi ikke klarer å finne roen. Det ser noen ganger ut som om vi tror vi ligger under og at det er under fem minutter igjen.

Pausepraten går på å bevisstgjøre guttene på at vi må bli flinkere til å flytte ball og bein offensivt. Vi løper for hverandre og for at motstander skal måtte ta hensyn til oss. Vi snakker om å roe ned og bruke ballen i større grad, samtidig blir de advart mot å ikke bruke lang tid med ball. Vi forespeiler to alternativer til andre omgang; lite engasjement og balltempo eller masse engasjement og balltempo. Heldigvis går guttene for det siste. Vi gjør en hel del bytter og samtlige utespillere får over 30 minutter i beina.

Les også: Hamar Arbeiderblads sak fra kampen!

Det er en kunst å holde trykk og nivå oppe når det blir flere utskiftninger. Hele troppen skal ha ros for at vi lykkes med dette! De som kommer inn tar tak, og de som er på banen hele kampen er flinke til å kommunisere.

Kafftein Lie ble kåret til dagens Peppes-speller.

Strandli har svært lite å foreta seg. Aasen og Dybwad Sæbø finner etter hvert rytmen og er flinke til å flytte ballen med ålreit tempo. Aasen kroner det hele med en utsøkt assist like før pause. Sæbø er tilbake etter studier og spill for Træff i Romsdal. Gledelig er det også at Løkken fikk nærmere en time med seniorball etter kneskaden som har holdt han ute store deler av oppkjøringen. I tillegg tok Roseth godt vare på muligheten og var tidvis svært aktiv og god. Et skår i gleden at Nerheim, som har sett svært pigg ut i det siste, måtte forlate banen midtveis i første omgang. Han noterte seg for to scoringer før dette. Fredag til uka reiser vi en kort tur oppover vangsåsa for å kjempe om ytterlige poeng.

// Coach Arnesen

Følg oss på Facebook og Twitter. Vi oppdaterer alle våre kamper underveis! #sasasaKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.